soon.

som vanligt börjar jag med att skriva att jag är SJUKT dålig på att uppdatera! men jag har helt enkelt varken haft tid eller ork, därför har jag inte brytt mig om de :P
nu är i alla fall allt som har med skolarbete att göra över, för alltid dessutom. känns helt sjukt! denna veckan har jag två lektioner på tisdageftermiddag, annars är jag ledig i stort sett hela veckan... dock blir de lite jobb på fredag, efter att jag har fixat naglarna.
herregud, vad det händer mycket nu! på onsdag är det skattjakt som står på schemat och vårt lilla lag - "silvriga fisken", ska helt enkelt vara silvriga! haha, tur att vi har livlig fantasi (Y)
helgen har varit okej. började med fest hos erica i fredags, eftersom hon fyllde 18. men de blev inte mycket till festade, eftersom bara jag och emma dök upp. men det var trevligt så länge det varade i alla fall, trots allt som hände.. lördagen ängnade vi i stan för att håkan skulle få tag i skor till studenten och jag skulle köpa mors-dagspresent :) kvällen spenderades i emmas säng med film och godis, vilket jag verkligen behövde. tur att man har finisvänner ibland! just nu känns det som att jag skulle behöva 5000 av den sorten, men jag får nöja mig med de tre finaste just nu :)
idag blev det fika i stugan med mamma, pappa och jeppe innan jag hämtade upp emma. sen körde vi vidare till stan för att hämta upp håkan och erica för att sen köra vidare till bäckaskog och furulundsskolans bal. på söndag är det min tur! men man kan ju hoppas på liite finare väder i alla fall. för idag vart de inget balväder alls, bara massa regn och storm.. och det gillar vi icke!
ajöken!

graduation!

denna helgen va precis lika bra som förra, om inte bättre! utekvällen i fredags var riktigt awesome, längesen jag hade så kul ute :D stannade i stan till närmre fyra, sen blev de taxi hem! lördagen hade jag planerat med mina fina skolböcker, men blev inte så mycket av de, sov till och från heela dagen kändes de som. men på kvällen fick jag ta mig upp och köra en tur till sölvesborg. spenderade kvällen och natten där och söndagen tillbringades återigen med mitt kära skolarbete! sören va skönt att det snart är öveeeer :D

idag klickade jag hem min studentklänning också! fick världens panik idag när jag och linnea va i stan och jag insåg hur jäkla lite tid det är kvar.. imorgon är det bara en månad! så hela eftermiddagen har jag letat klänningar på nätet. egentligen hatar jag att beställa kläder från internet, eftersom plaggen alltid har en tendens att inte passa mig. men jag hoppas verkligen att denna lever upp till mina förväntningar, så jag slipper leta mer! :D förhoppningsvis har jag den här redan på måndag! :))


----------


bara två timmar kvar att jobba idag, sen har jag en väldigt efterlängtad helg framför mig! efter jobbet blir det att åka hem för att göra vid sig, sen kommer sjöberg och därefter blir det förfest och sen utgång :)) jag har inte varit ute på snart två månader, så jag är riktigt taggad! kommer inte kännas som ett klokt val imorgon :/ fick precis reda på också att jag har fått jobb i charken på ica, känns riktigt bra! :D jag hoppas att kvällen/natten fortsätter lika bra som den har börjat! tjohej ♥

gekååååååååååås

jag tror detta är tredje gången jag skriver om detta inlägget nu, men de blir ju aldrig som jag vill! tredje gången gillt eller?! ;D i alla fall, eftersom vi va lediga från skolan idag begav jag, linnea och sjöberg oss till ullared. tog nästan 4 timmar upp, på grund av att vi valde lite fel väg, typ HELA tiden! :P (med gps) dock kom vi fram till slut, och tillbringade flera timmar där upp, sen blev de käk och därefter körde vi hem igen :D på hemvägen hittade vi dock rätt direkt, känns bra! ;)

nu är jag dödens trött, så snart blir det sängen för min del. imorgon och på fredag är det jobb som gäller igen, sen är det helg, som för ovanlighetens skull redan är planerad! ser ut att kunna bli bra :D


awesome helg!


helgen har varit den bästa på länge! även om valborg är jäkligt överskattat blev de väldigt lyckat.. dagen började med jobb till klockan fyra, sen blev de käk med håkan, erica och jeppe här hemma, som fortsatte med fest! när håkan sen skjutsade alla som skulle ut till stan, började jag och erica dansa & städa som bara den :D sen blev de en jäkla åktur till sölvesborg med massa skönsång i bilen!
igårkväll blev de grillkväll hos håkan, trots att jag va tröttast i hela världen! ändå stannade jag till närmre ett, innan jag körde hem. höll på att somna i bilen, men jag kom i alla fall hem välbehållen ! :D dagen har bestått av plugg och en liten stunds solande. dock sov jag till två innan mamma väckte mig, så har mer eller mindre sovit bort hela dagen! nu väntar jag på en litet samtal från erica ;)

hejsvej!

RSS 2.0