-.-


jag är sämst på att uppdatera känner jag! men jag har inte haft tid och ork till att skriva något, så därför gör jag de nu istället :) veckan har varit väldigt jobbig. jobbat som bara den, plugg, körkort och dåliga nyheter på de har inte gjort saken bättre! men som tur är har jag erica som har fått mig på andra tankar.

helgen har varit näst intill perfekt! i fredes jobbade jag och tog de lugnt med mamma & pappa på kvällen, vi hyrde några filmer och bara mös, de behövde vi. igår jobbade jag till tre, egentligen fyra, men vi råkade stänga lite tidigare. inte mig emot ;) sen blev de snabba ryck hem och duscha för sen bar de av till bromölla på fest. men eftersom vi inte hade kollat varken buss eller tågtider och litade helt på magkänslan resulterade de i att vi fick vänta i stan i nästan två timmar och springa genom stan två gånger :D dessutom tappade erica sin tågbiljett och skulle få "böta" 100 kronor, men vi kom undan på ett hyfsat smidigt sätt ;) väl framme blev det i alla fall hur lyckat som helst!

imorgon är första och sista skoldagen för veckan, sen blir de körlektion och mys med linnéa på de :)) puss ♥

let´s do it, do it nooooooooooooooooow


jag har absolut inget vettigt att säga idag, därför ger jag fasen i de :D kan dock berätta att jag hade urtrist på jobbet idag de två sista timmarna, absolut inget att göra :(( dock tror jag att alla har kommit in i någon sms-epidemi, alla smsar som galna! och de livar ju alltid upp stämningen :D nu har erica lämnat mig igeeen, vi har planerat framtiden (eftersom jag fick finfina erbjudanden idag) & helgen! ser ut att kunna bli braaa ;) pusssis ♥

half baked


då va sista skoldagen denna veckan avklarad! fick dock reda på att jag behövdes på jobbet imorgon, så ingen ledighet för mig inte. detta innebär att min enda lediga dag denna veckan blir söndag, och då jäklar ska jag ta en låång sovmorgon :D jag har verkligen sömn att ta igen.

"körde upp" för pappa efter skolan idag, och det gick galant! :))) så nu har jag bokat in en "miniuppkörning" med micke igen på måndag, klarade ju inte riiiktigt den förra. så snart hoppas jag att jag kan få mitt efterlängtade körkort :D

blev en promenix med emma när jag kom hem, sen kom erica & vi gick och köpte glass som vi precis har snaskat på :)) nu har hon lämnat mig igen, och jag kollar på andra avsnittet på paradise... puss på de ♥

sadsadsad


fått höra att jag är sämst på att uppdatera, och det är vääldigt sant. men jag har inte haft tid alls, och vart tog helgen vägen? de blev i alla fall en vit sådan, och de va väldigt skönt. för i stokcholm blev de inte mycket sömn! jag hade de hur bra som helst och det tackar jag cesse för :D

sov bort hela fredan, fast jag lovat emma att vi skulle gå ut.. men de får vi ta igen en annan gång! hela lördagen var jag hos mormor & på kvällen blev de mys och film med erica. igår va de tänkt att jag skulle plugga heela dagen, men mormor blev verkligen kass och vi fick köra hem till henne igen. så natten har tillbringats på akuten med stackars mormor.

nu sitter jag på jobbet, ska snart stänga. sen hämtar jag upp erica och sen vidare till mig! imorgon är det sista skoldagen denna veckan, sen är jag ledig på onsdag :))) & jobb torsdag och fredag!

måste bara påpeka att de känns verkligen inte som måndag idag, och jag vill ha helg mer än någonsin! :(

yeaaaaaaaah


måste bara skriva ett snabbt inlägg om att vi har det super! :) dock va bussen sen (som alltid) till stan imorse, och jag kom försent til jobbet. ändå hann vi med tåget till stockholm eftersom det var försenat två timmar! och duktig som jag är glömde jag ta åksjukepilla, vilket resluterade i att jag mådde pyton på tåget.. jag behöver inte skriva vad konsekvenserna blev ;) så åksjukepiller ska inhandlas imorgon! :D

väl uppe i huvudstaden blev de några öl och en fin middag! nu ska jag och cesse snart nanna eftersom det lär bli en lååång dag imorgon :)) på kvällen blir det förfest och utgång på östermalm!

hejdå skåneland


andra och sista skoldagen avklarad denna veckan! slutade redan vid halv två idag, sen följde emma med mig hem. fikade i ett antal timmar, försökte få henne att börja dricka kaffe, men de är ta mig fan omöjligt ;) aja, träning ger färdighet!

gjorde min miniuppkörning idag också. jag kan inte riktigt de där med att hålla hastigheten alltså ;) men bättre lycka nästa gång. ska testa igen när jag kommer hem från stockholm.. nu har jag fixat alla läxor för denna veckan och en bra bit in på nästa! så nu ska jag gå på körkortsplugget istället :)) måste packa också ikväll, OCH kolla på paradise hotel :D sören va spännande det är nu!

måste också tillägga de flesta lärare har blivit underbara under jullovet ;) vår enda lektion på onsdagar är flyttad och uppdelad på måndagar och tisdagar, så i fortsättningen är vi lediga varje onsdag :D vilken innebär att det är skola två dagar i veckan, ledig onsdag och praktik torsdag & fredag.. låter det inte underbart? :D

puss på gumpen ♥

estocolmo


första dagen i skolan avklarad! de va inte så farligt som jag trodde. fick ju träffa linnéa igen ;D blev en körlektion också som inte alls gick bra, men ändå verkade de gå an! micke ville boka uppkörning redan nu, men jag känner mig inte riktigt redo, så de får vänta. dock ska jag ha en liten miniuppköring imorgon, så får väl se hur den går :D

bara en dag kvar i skåneland, sen drar jag till stockholm. 11:30 bär de av på onsdag :) ser fram emot de! imorgon börjar jag vid nio, full dag ända fram till klockan fyra. och en körlektion på det! nu ska jag snart kolla paradise hotel, beroendeframkallande som tusan :D pusss ♥

kniiiiiiiiiiiip med stjärten!


nu har jag tråkigt nog kommit hem igen :( meeen vilken jäkla underbar vecka de har varit! sjukt hur bra man kan ha de egentligen.. fick ett fint välkomnande när vi anlände till malmö igår, både mamma, pappa och jeppe mötte oss på flygplatsen :D kallt som attans va de, och ännu kallare idag känns de som. imorgon börjar skolan också, tio i åtta har jag blivit beordrad att befinna mig på rese för att träffa linnéa :D blir även körlektion imorgon under håltimmen..

idag har jag varit hos mormor hela dan, körde både dit & hem! emma har fått höra mitt tjat hela veckan och att få köra bil, och äntligen blev de av :D haha. men nu är de inte långt kvar tills jag har mitt kort, och då ska jag förhoppningsvis kunna köra på egen hand ;)

nu ska jag snart få träffa erica, blir en liten promenad och sen film hos henne. puss på de ♥

puerto rico, here we come!


tisdagens utgång var förbannat kul! :D känns som att jag alltid säger de nu för tiden, men de verkar som att det aldrig kan bli något annat än lyckat? :p

nu har jag jobbat hela veckan och idag va nog den värsta dagen på hela året! för de första va de ingenting att göra och för de andra så har jag nog aldrig frusit så mycket. är fortfarande stelfrusen och fingrar och tår :( dessutom trodde jag att jag skulle få sova på jobbet inatt eftersom dörren inte gick att låsa.. men med hjälp av sara gjorde vi en liten provisorisk lösning ;)

nu är jag äntligen hemma och emma har precis lämnat mig. vi har packat ihop de sista nu inför imorgon :D känns som att jag har packat för tre veckor, men jag lyckas alltid ha med mig för mycket! men bättre med för mycket, än för lite :D

de blir väl snart läggdags för min del, för 03:30 ringer klockan igen och då hämtar lasse upp oss och sen vidare mot sturup. jag har nog aldrig längtat efter värme mer än nu!

ge mig lördag!

nu kommer snart emma hit, sen blir de förfest och senare utgång! imorgon är jag LEDIG, himla skönt ska de bli! blir att börja packa lite och ta de allmänt lugnt. sen jobbar jag ju torsdag, fredag och på lördag bär de aaaaaaaavvvv! JAG LÄNGTAR! ♥


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? – inte som jag kommer på just nu :P

Höll du några av dina nyårslöften? - jag har aldrig nyårslöften eftersom jag aldrig kan hålla dem :P

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej

Dog någon som stod dig nära? - nej, inte som stod mig jättenära

Vilka länder besökte du? - Thailand, Turkiet, danmark, tyskland & sverige.

Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? – njae, tror inte de. jag är nöjd!

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? – inget speciellt datum, men alla resor jag har gjort har varit härliga som tusan!

Vad var din största framgång 2009? – tragiskt nog har jag nog inte gjort någon större framgång, skulle väl i så fall vara jobbet!

Största misstaget? - faktiskt har jag nog inte gjort något jättestor misstag! men tabbar finns ju :P

Har du varit sjuk eller skadat dig? – inte allvarligt, dock har dessa jäkla halsflussarna kommit och gått lite som de vill.

Bästa köpet? – räknas resor som köp? i så fall turkiet och thailands-resan!

Vad spenderade du mest pengar på? – resor, nöjen och kläder!

Gjorde någonting dig riktigt glad? -  nej, inget speciellt. jag är alltid glad ändå ;)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?- "a drop in the ocean" och "bom bom pow"

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer? – pluggat.

Vad önskar du att du gjort mindre? – slösat pengar.

Hur tillbringar du julen? – Med familjen + mormor hemma.

Blev du kär i år? – njae, de kan jag inte påstå. 

Favoritprogram på TV? – kollar inte så mycket på tv, men "ensam mamma söker" följde jag, nu är de paradise hotel som gäller.

Bästa boken du läste i år? - haha, ska jag va ärlig tror jag inte att jag läste någon bok i år. eller oliver twist blev jag illa tvungen till att läsa, men den va ju inte direkt den bästa!

Största musikaliska upptäckten? - säg de?

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – jag önskade mig inte något, men blev nöjd för de jag fick :)

Något du önskade dig men inte fick?- -

Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - hade fest för släkt och vänner, sedan utgång !

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Det finns det alltid!

Hur skulle du beskriva din stil år 2009? – hyfsat vanlig faktiskt. men snygg ;) haha


PUERTO RICO

nyår blev riktigt bra! över förväntningarna faktiskt. kallt som attan va de dock, så tolvslaget firades i taxi ;) jag trodde dock att jag skulle få va ledig efter nyår, men icke. jag började jobba igen redan i lördes, och har jobbat sen dess. jag är iofs ledig imorgon och då blir de körlektion & sedan utgång på de! :)) jobbar torsdag, fredag också, sen bär de av till spanien. ska bli sjukt skönt att få komma iväg! ♥


RSS 2.0