du är de finaste jag vet


precis kollat på "because I said so", gud va bra den är! blev en väldigt mysig kväll med mamma & pappa. de behövdes! :)) känns som att jag aldrig är hemma nu för tiden, så de va skönt. stolt över mig själv att jag hoppade utgång idag, trots att det är lördag, haha. men på måndag har jag en del prov, plus körning på trafikskolan, så de va nog ett ganska bra beslut ändå ;) nu ska jag snart nanna kudden, men lär fastna framför tvn eftersom att de börjar en bra film på fyran just nu. imorgon har jag dock fullt upp;

• köra till bromölla
• handla med m
• sjukhusbesök
• övningsköra på ömalm
• köpa nya fälgar
• biltema
• plugga

puss och godnatt ♥

brist på sysselsättning

sjukt underhållande

11 HAR DU:
* Ett förhållande: no
* En bästa vän: ja, tacka fan för de
* Dejtat en av dina bästa kompisar: yes
* Blivit kär vid första ögonkastet: nej. de är överskattat :P
* Fått ditt hjärta krossat: ja
* Skrikit åt en lärare: tror inte de`?
* Kysst någon och sedan ångrat dig: ja
* Ljugit för dina föräldrar om vart du är: haha, ja
* Några smycken som kostat över 1000 kr: ne, inte vad jag vet
* Några husdjur: en tise
* Hamnat på polisstation: nepp


10 DAGENS:
* Klädsel: over size skjorta & leggings
* Hår: gårdagens
* Låt: fireflies
* Vill ha: sällskap
* Sjukaste: mitt deppiga humör
* Saknad: jag har vant mig
* Köp: inget planerat
* Godis: inget
* Attityd: ?
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? herregud!

9 FÖRSTA:
* Bästa kompis: erica
* Kärlek:  riktiga, gustav!

* Husdjur: min hamster, hugo :))
* Semester: gran canaria
* Jobb:glassförsäljning på beachen
* Köpta skiva: spice girls?
* Piercing: öronen
* Konsert: haha, jadu?
* Fylla: hos glimåkra-stoffe -06. haha, usch :P

8 Senaste:
* Personen som sms:ade dig: dennis
* Personen som du kramade: linnea
* Peronen som ringde dig: hallen
* Personen som du ringde: jeppe
* Personen du sa ''jag älskar dig'' till: mamma
* Filmen du såg: de ä kanon!
* Gången du grät: igår
* Måltiden: frukost

7 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: tror inte det
* Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: haha ja, whynot?
* Kalla dig själv lycklig: oftast ja!
* Hellre ta bilden än vara med på den: jaa :))
* Kunna gråta över en kille: been there done that
* Kunna gråta över en tjej: ja
* Kunna springa 50 mil: haha, no way

6 VAD:
* Gör du just nu: myser i soffan
* Ska du göra imorgon: plugga non stop
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: ryck upp dig!
* Är det för väder hos dig just nu: sol faktiskt
* Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ögonen
* Skulle du göra om du vann på lotto: resaaaa


5 BLANDAT:
* Är du blyg inför det motsatta könet: beror på
* Hur gammal blir du nästa födelsedag: 19
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: haha ja,
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: yes
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: båda

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
* Sommar eller vinter: summer
* Vilken ålder har varit bäst hittills: 16/17 helt klart! :))

"för det är så jag säger de"


tack till alla som gjorde gårdagen så lyckad! :)) blev en fin fest här, sen vidare till grand. och fin sång för mig på bussen! haha. dock va jag ovanligt nykter igår, så idag mår jag finfint. känns braaa!

amanda sov här inatt så nu har jag precis kört henne till stationen och varit på sjukhuset & hälsat på mormor. ikväll har jag inga planer alls, blir väl en hemmakväll med mamma & pappa :)) kan va skönt de med! känner att jag behöver vara för mig själv lite nu.. allt är inte på topp. men ska ta en promenad med mamma snart och de ska bli skönt.

tack & hej ♥

eightteen


jahopp, då va man 18 också :)) blev firad i morse av mam, pap, jeppe och frida. fick lite kläder, skor och lite annat smått och gott, de tackar jag för!

har varit i stan hela dan men jeppe och frida. vid två kom mamma också in och vi gick till sjukhuset för att besöka mormor. tydligen har de flyttat på henne, så nu ligger hon på intensiven :/ så de blir fest utan henne ikväll, men hon lovade att vi skulle ta igen de på julafton. & de låter riktigt bra! :))

nu om cirkus en halvtimme kommer lite folk hit, då blir de käk och dricka. senare utgång.. de kan inte bli bättre :))

puss och hejs ♥

so true.

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen och tänka på saker man ångrar. älska människorna som behandlar dig rätt, och strunta i de som inte gör det. tänk att allting händer för en anledning. om du får en chans, ta den. ingen sa att de skulle vara lätt, bara att det skulle vara värt det.

där kommer komma ett tillfälle i ditt liv när du inser vem som egentligen betyder något, och vem som inte gör det. så glöm människorna från ditt förflutna, där finns en anledning till att de inte finns i din framtid.
medans vi blir äldre, kommer vi lära oss att den personen man absolut inte trodde skulle kunna såra en, antagligen gör det. du kommer få ditt hjärta krossat, förmodligen mer än en gång och de blir svårare för varje gång. du kommer också krossa hjärtan, så kom då ihåg hur de kändes när ditt blev krossat..

du kommer bråka med din bästa vän. du kommer anklaga din nya kärlek för saker en gammal gjorde. du kommer gråta för att tiden går för snabbt, och med tiden kommer du förlora någon du älskar. så ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad. för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är de en minut av förlorad lycka. skratta när du kan, be om ursäkt när du ska, lämna de som du inte kan förändra, ha kul, ta chanser, ge allt och ångra aldrig ♥


juuuubbb


lång dag på jobbet, som ändå gick hyfsat fort. träffade linnea på lunchen också :)) åkte med pappa hem och nu har kollar jag på inlåst! snart kommer jeppe & frida också :))

imorgon fyller jag 18 minsann! :)) då blir de lite firande på morgonen, sedan stan och systemet med jeppe & frida! på kvällen blir de fest här, sedan utgång. hoppas på en väldigt väldigt lyckad kväll!

puss ♥

promenix


hemma från sjukhuset nu, hälsat på mormor igen. tyvärr ingen förbättring :/ hade en trevlig kväll hos amanda igår i alla fall. men mycket UF blev de icke ;) istället blev de mat på mc med amanda, sjöberg & jonna. senare hämtade vi upp filip och fidde i sjörröd och körde en sväng.. vid 11 (?) blev de i alla fall TRE armband gjorda. haha, bättre än inget! :))

jag hann inte rensa ut min garderob igår heller, så de får bli en annan dag. nu ska jag ut och gå med mamma sedan sola en timme! imorgon blir de jubbbb :))

hejs ♥

so yesterday,


inatt har jag inte sovit något alls, vet dock inte varför. jag som va så jäkla trött? satt med datorn i knät mestadels av natten. skulle skriva lite här inne, men tydligen kan man inte logga in mellan 00.00 och 04.00 :P haha. så de blev en facebook istället (tack, jag vet att jag är sen).

nu har jag i alla fall ätit frukost med mummy och ska snart sola en timme. sen tänkte jag va duktig och rensa ur min garderob, de behövs! :)) i eftermiddag ska jag åka till stan där amanda & sjöberg hämtar upp mig, sedan vidare till hässleholm! blir UF hela kvällen, och imorgon med hoppas jag. ska dock hem hyfsat tidigt imorgon för att hälsa på mormor på sjukhuset!

tack & hej ♥

uppdatering, oh yes!


jag har blivit sämst på att uppdatera känner jag :( icke bra!
lovet har i alla fall börjat riktigt bra. i fredags blev de som sagt förfest hos emma (tack för den) och sedan utgång! för omväxlings skull tänkte vi att vi skulle dra oss till class, men de verkade som att ALLA hade tänkt samma sak! där va smockat med folk och efter en halvtimme i kön kom vakten och sa att vi kunde stå i kö hela kvällen om vi ville, men in kom vi icke. så vi begav oss till grand istället, & det blev en väldigt lyckad kväll. dock missade vi sista nattbussen och fick ringa linus som var villig att köra oss hem :))

lördagsmorgonen var inte nådig vill jag lova, haha. längesen man hade den huvudvärken! men vid 9 fick jag ändå dra mig till bussen för att åka till jobbet. redan vid tre var det helt dött i stan, och bättre blev de inte. så vid halv fem bestämde vi oss för att stänga! jag åkte hem & packade ihop lite grejer och tog tåget till hässleholm. där hämtade amanda och bea upp mig på stationen och vi körde vidare till anton.. där blev det jacuzzibad och film, mycket mysigt! :))

söndagen skulle bestå av UF, men jag bestämde mig för att ta ut mitt hår istället. och det va inte smärtfritt! haha. och amanda va riktigt trött på de. men efter ca 5 timmar va de ute, tack & lov!
jag tog inte tåget hem förrän halv tio, och såklart var det försenat. dessutom hade jag tittat fel i busstabellen så det blev en timmes väntan på åhusbussen i stan. men som tur va träffade jag bella & mona på stationen som precis hade kommit från london, så åkte med dom hem :))



nu har jag precis solat en timme, och är väldigt trött. så det blir sängen vääldigt snart! idag har jag hunnit med mycket. mamma kom hem vid 10 och då tog vi bussen till stan. då blev de shopping & mat på rosegarden. sen blev det ett besök på sjukhuset, inga roliga nyheter där inte :( hoppas att det är över snart!

sen blev de en körlektion på de, som dessutom gick riktigt bra! :)) ikväll har jag, mamma & pappa haft en minikräftskiva här hemma. en riktigt mysig dag med andra ord! nu ska jag ta en dusch, sen blir de sängen.

puss och godnatt, ♥

hard work work


sitter på jobbet nu, har inte tagit min rast förrän nu! känns rätt skönt ändå för när den är slut så är de bara en halvtimmes jobb kvar :)) sen ska jag stänga & sen kommer linda & svensson hit. vid halv 7 tar vi bussen till åhus och fixar till oss lite hos mig. sen drar vi oss bort mot lasse, får väl se om någon är villig att köra oss ;)

imorgon är de tydligen visst långlördag, så de blir jobb till klockan 5 iaf :(( men de får gå som de går.. efter jobbet imorgon tar jag tåget direkt till amanda! sen blir de UF resten av helgen. när ska jag få sova? :(( haha. aja, om inget annat så på tisdag iaf, för då har jag inget planerat!

ne, nu ska jag göra lite nytta här.
ha en fin kväll, för de ska jag ha :))
ses i dimman? ♥

pang på rödbetan ;)


jobb idag! dagen gick långsamt tills amanda kom in till stan vid 4. gick då och hämtade våra saker hos leverantören, gud va mycket fint vi har fått tag i :)) sen gick vi & fikade och sen blev de åter mer jobb. sen stängde jag & tog bussen hem vid halv 7.

fick även reda på att det inte alls är långlördag på lördag, vilket känns väldigt bra med tanke på att jag har fullt upp resten av helgen! dessutom börjar jag inte förrän 10.30 så de blir en liten sovmorgon iaf ;) linda kom även och hälsade på mig på jobbet idag, vi kom fram till att hon också ska följa med ut på fredag :)) great! svensson ska också med på ett hörn :))

nu skulle jag egentligen plugga körkort, men de blir tv:n för min del istället! mammas pojkar & sen inlåst.. sen ska jag sova som aldrig förr. riskettan imorgon, sedan jobb!

puss ♥

I admit, I miss you


då va skoldagarna över för denna veckan, imorgon & på fredag blir de jobb. dock börjar jag lite senare på fredag eftersom riskettan varar till halv 1, inte mig emot ;) vår leverantör ringde också idag, så nu har grejerna kommit. blir att hämta de imorgon & sen på lördag blir de en UF-kväll med amanda!

helgen är också planerad, den kommer bli fin! :)) dock tänkte jag mig en vit helg denna weekend också, men lättövertalad som jag är fick emma mig att följa med ut på fredag! så de blir förfest hos henne, sen utgång :)) & de ska bli great! (kanske inte lika great på lördag då jag jobbar 9.30-17.15!) men de har aldrig hindrat mig förr och ska inte göra de nu heller ;)

dagen har varit som alla andra dagar denna veckan, långa & trista! hade dock bara en lektion idag, sen åkte jag hem, träffade mamma, körde till banken och sen vidare till bromölla & mormor ♥ - hjälpte henne att handla, städa och lite, eftersom hon inte är allt för kry för tillfället. förhoppningsvis får vi beskedet nästa vecka..

nu ska jag,

• duscha
• käka
• plugga körkort
• bonde söker fru
• comedy fight club
• soova!

slänger in detta klippet också eftersom amanda har tjatat om att få se de, så titta och njuuuuuuut!

http://www.youtube.com/watch?v=or-g5SIvv1o

hejsålänge! ♥

Roast på Berns


nu har jag varit effektiv, ja jäklar! kände att jag behövde göra undan lite skola idag eftersom vi har sååååhär mycket tills dagen vi börjar efter lovet. jippi säger jag! ne, men egentligen.. hur kan man sätta ett prov till samma dag man börjar skolan efter ett lov?! och vi har inte bara ett prov, utan två! plus massa andra uppgifter & arbeten. tvingas man plugga över lovet eller? yes mam!

nog om de.. :)) i alla fall, jag hann göra massa plugg, nästan de mesta faktiskt. + ett körkortstest, som gick mindre bra ;) bokat en körlektion också till nästa vecka. sen lagade jag & pappsen lite mat, och väntade på att mamma skulle komma hem från jobbet vid tio :)) så nu har jag ätit & ska hoppa in i duschen.. sen blir de några Roast på Berns avsnitt innan sängen.

godnatt ♥

baahhh


hemma igen. och fy för, vilken träningsvärk jag har! haha. den där dansen tar hårt på mig ;) nu SKA jag plugga, både skola & körkort förhoppningsvis. känner att jag har lagt körkortet lite åt sidan nu ett tag, måste komma igång med de igen! ska iaf gå på riskettan på fredag :))

ne, nu ska jag sätta igång! puss så länge ♥

sovmorgon!


blev ingen uppdatering igår, hade fullt upp hela dan! efter skolan blev de mys hos erica med pizza & film :))
skulle börjat 8 idag, så ställde klockan på 6. fick sms av linnea då "fan va skönt de hade vatt o sova en timme till" . haha och så blev de! ;) så nu har vi precis kommit till skolan, näthandel nu & en låång lektion..

puss ♥

mummy, ♥


såklart har jag inte gjort något av de jag skulle idag. blev ingen övningskörning & inget körkortsplugg! typiskt mig.. blev i alla fall en promenad med mamma & frida :)) imorgon är de skola igen, och de innebär prov i personaladministration. men eftersom jag är så smart har jag glömt min bok i skolan, och som mamma skulle ha sagt "där gör den ju ingen nytta!" ne, de är jäkligt sant. blir väl ett icke godkänt imorgon då.. men inte mycket att göra åt de. skärpning till nästa gång!

nu ska jag gå & duscha och senare kolla på ensam mamma söker & firewall!
ha en mysig kväll ♥

sunday!


typisk söndag! blev en lång sovmorgon idag, skönt. men som alltid när jeppe är hemma väcks jag av hans ljuva musik! iaf, precis ätit frukost, nu sitter jag & lyssnar på ron pope (ovanligt!) :)) ska ut och gå med mummy snart, sen blire körkortsplugg, och förhoppningsvis övningskörning! mycket mer än så hade jag inte att säga er just nu, puss ♥

pay it forward


skicka vidare, sinnes vad bra den filmen är alltså! jag & erica bölade som små barn, haha. men den är ju så fin :)) började kolla på raise your voice också, men hann bara halva eftersom jeppe kom & hämtade mig sen. mörkrädd som jag är vägrar jag att gå hem själv. trots att vi bor typ 6 hus ifrån varandra? :P haha. men de blev en mysig kväll i alla fall, tack för den sweetie!



nu ska jag lyssna ännu en gång på fireflies (berondeframkallande 3000), innan jag ska nanna!

puss & godnatt ♥

david guetta ft. akon


löftet om min vita helg verkar hålla i sig, än så länge i alla fall ;) måste dock erkänna att jag är jäkligt sugen på utgång! men de får väl vänta till nästa helg, eller nästa igen för då blir de garanterat fest :))

har varit i stan ett par timmar idag hos vår leverantör. har beställt de mesta nu, så förhoppningsvis kommer grejerna i slutet på nästa vecka. får väl bli en UFdag nästa helg för att komma igång! :P

vid 8 ska jag träffa erica. antagligen kommer kvällen enbart bestå av filmtittande & snack :)) inget fel med de dock, men jag är som sagt sugen på utgång! haha, sören va jag tjatar ;) haha.. ne, men man bli ju inget annat när man sitter och diggar till akon´s sexy bitch :)))



puss så länge! ♥

gulhue no1 !


sitter och degar framför tvn med amanda i väntan på att köra & hämta linus i stan :)) kvällen har varit fin, blev dock inte som planerad. men hur ofta bli den det? :)) jobbade som sagt till 6 idag, åkte hem och färgade håret, vilket inte alls blev lyckat! ser mest ut som en påskakylling i huvet :(( haha. aja, inte mycket att göra åt de nu. får väl sätta i några slingor eller något senare.

något som blev av i alla fall så va de bion & den va riktigt bra! nu ska vi kolla klart på oliva twist, sen bär de av till staden.

puss & godnatt  ♥

mama´s boys!


dagen har gått ovanligt snabbt! jobbat hela dan, lunchat med linnea & bokat plats till riskettan. imorgon är det fredag och de ska bli såå skönt! helgen är efterlängtad med andra ord :)) morgondagen består också av jobb till klockan 6, sen blir det mat på rosegarden och senare bio. myys!

nu är det mammas pojkar på tv, & senare inlåst. efter de ska jag sova som bara den!

puss ♥

fireflies


nu har jag tagit mig igenom religionen och hann faktiskt bli klar med alla frågorna.. nu är det bara ett prov i personaladministration kvar, innan jag får gå på lov! ska bli riktigt skönt faktiskt, för jag börjar bli sjukligt skoltrött. kollade i min kalender senast idag & räknade ut att det är ca 172 (?) skoldagar fram till studenten. hur fan ska man orka?! haha.
men de är väl lika bra att bara ta sig igenom de & se fram emot allt vad stundent innebär :))

sitter och väntar på att maten ska bli klar & lyssnar på ron pope. sören va bra han är!
"fireflies" går varm i mina högtalare för tillfället.

i alla fall, helgen är omplanerad. de blir en vit helg för min del (vilket kan behövas efter förra helgens bravader. haha) så efter jobbet på fredag bli det bio med amandiis, bröllopsfotografen!



nu ska jag ringa amanda & prata UF och helg :))

hej så länge! ♥

Mr.perfecto



uppsatsen gick bättre än väntat idag (y) nu tar jag en paus från pluggandet & gör detta sjukt tidfördrivande test!

Nämn någon som gjorde dig glad igår:
linnéa :)
Vad gjorde du kl 8 i morse: skrev uppsats i aulan.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: pluggade.
Det sista du sa högt: "ne, de har jag redan gjort" ;)
Vad har du druckit idag: vatten & juice.
Vad var det senaste du åt: potato.
Vad var det senaste du köpte: mat.
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun.
Vad är det för väder hos dig just nu: äckligt kallt & blåst.
Godaste glass-smaken: päron?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: no.
Drömmer du mycket: de händer.
Mardrömmar: de händer de med.
Vilket ämne är roligast i skolan: finns de något roligt ämne?
Favoritlåt just nu: fireflies - ron pope
Vad ser du om du tittar åt höger: min underbart fina vägg.
Vad gör dig glad just nu:
inte mycket. (positiv som jag är! ;))
Vad ska du göra härnäst: studa.
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: rastlös.
Favoritgodis: nej tack.
Klädsel just nu: kofta, linne & leggings.
Hur många kuddar sover du med: fyra.
Spelar du nåt instrument: spelar vet jag inte om man kan säg, piano är jag väl hyfsad på.
Morgon- eller nattmänniska: natt.
Vilka är viktigast för dig: familjen & vännerna helt klart.
Bio eller promenad: beror på humöret.
Snarkar du: sometimes.
Stjärntecken: skorpinion.
Vad vill du jobba som? ingen aning för tillfället.
Stökigt eller välstädat? stökigt är mysigt, jag får aldrig till de dock.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? mycket tveksamt faktiskt.
Antal timmar sömn inatt? 6.
Sov du ensam? ja.
Vem sov hos dig senast? amanda.
Vad ser du fram emot? få körkortet avklarat.
Vad vill du ha just nu? ingenting, jag är nöjd.
Vem längtar du mest efter? mr.perfecto
Vilken buss åker du oftast? 551:an.
Vilken årstid är det nu? höst.
Har du varit kär? ja.
Är du kär nu? de undrar jag med.

big love :')



världens deppdag! :( big love till ALSM i alla fall, som fick mig på lite bättre humör när jag tog mig till skolan vid 12. trodde jag skulle jobba idag, men nejdå! så det blev hälsa & kost och streetdance istället till klockan 4, då pappa hämtade mig för att vi skulle  f i c k p a r k e r a!  tro de eller ej ;) gick väl dock bättre än väntat!

nu är jag mätt och nyduschad & ska sätta igång med mitt körkortsplugg (antagligen resten av kvällen). imorgon blir de skrivning i aulan för hela slanten, dock att jag alltid har turen att få hjärnsläpp vid såna tillfällen, men får väl hoppas på de bästa! :))

so long, <3

deppdag.

har inte riktigt kommit underfund med detta bloggande än, får väl se om amanda är villig att hjälpa mig tomorrow?!

började dagen med skolfoto --> nördtema! alla lyckades väl kanske inte riktigt, men jag & linnea körde stenhårt på outfiten i alla fall.  lite religion på de, och favoriten-mat på håltimmen. hann med personaladministration & personlig försäljning också innan vi slutade vid fyra.  sen blev de övningskörning med pappa, vilket gick åt skogen! fick trösta mig med kaffedrickande och prat hos erica
nu behöver jag sova, veckan kan bli jobbig. men helgen är planerad & den ser ut att kunna bli riktigt fin!

sleep tight,

<3

blogg!

D å  v a  d e  v ä l  m i n  t u r  a t t  b l i  b l o g g a r e ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0