let´s go!


jag har nog sovit FÖR mycket i helgen (hur man nu kan göra de). antar att de va anledningen till att jag inte kunde sova igårkväll.. men bra va väl de, för då fick jag tid att plugga! la inte ifrån mig böckerna förrän halv två, men inte ens då kunde jag somna. känns som att jag inte har sovit något på hela natten, ändå "vaknade" jag imorse när klockan ringde? haha, konstigt!

för övrigt har dagen varit mycket bra! började klockan 8 i morse med rättskunskap, fick tillbaka båda hemtentorna, MVG på båda :D wiho, känns bra! sen tog jag och linnéa lite hål & gick och shoppade.. mest hon som skulle köpa blommor ;) och jäkla vilka problem vi hade! haha. vi två i ett nötskal ;)

vi gick tillbaka till skolan för att göra de efterlängtade provet, gick faktiskt mycket bra :) sen blev de utvecklingsamtal på de! men de va nog de mest oseriösa samtal jag har varit med om. inte speciellt mycket man fick ut där inte! men vad begär man av en mentor som inte ens vet vad man heter?! sjukt dåligt. men nu ska jag inte klaga mer, eller jo de ska jag visst, lite till! ville egentligen bara påpeka hur patetisk man kan vara. att ljuga ihop en massa är väl bara onödigt? snart kommer du inte ens ihåg va du har sagt, alla kommer ju få reda på hur de ligger till ändå. aja, behövde bara få av mig de också. jag och linnea har dock ältat de hela dan :D de är tur att jag har dig!

nu ska jag gå och fixa lite mat, sen kommer erica hit och håller mig sällskap när jag pluggar! snällt va? :D

puss och null ♥

ibland vet man bara...


då va denna helgen också över! helgerna bara försvinner.. idag har jag i alla fall jobbat. väcktes klockan 12 av att mobilen ringde! och tur va väl de för jag skulle ta bussen mot stan halv två. så de blev inget pluggande för mig inte! jag åkte in lite tidigare än väntat ändå, eftersom jag hade fått order om att skylta om innan öppning. men väl inne möts jag av världens bombnedslag! så den extratimmen jag trodde jag skulle få, gick till att städa istället. blir så jäkla arg. de är inte meningen att jag ska ta ALLT ansvar! menmen, jag städade som bara den och fyllde på påsar & papper o allt annat som behövdes. kvart över 3 hade jag fått panik och ringde sara för att höra om de va meningen att jag skulle jobba själv idag. klart va de inte de, och efter några minuter kom susanne också...

satt i stan och väntade på bussen en timme efter stängning och nu har jag nästan precis kommit hem och har ätit. jag tänkte att jag skulle plugga nu när jag kom hem, men frågan är om jag giter? är dödstrött! men får väl läsa igenom de i alla fall en gång, annars lär jag inte få många poäng på provet imorgon :P

så nu ska jag ta en dusch och sen bädda ner mig med böckerna! ;)

hejs! ♥

finis


nu har emma och erica precis lämnat mig och jag sitter och kollar repriser av paradise hotel. både torsdagens och fredagens jobb rullade på bra och igårkväll va de utgång som gällde! mycket lyckad kväll (som de flesta andra utekvällar på sistone), dock några dispyter som glömdes bort ganska snabbt :)) trots att de inte var överdrivet mycket folk ute, så träffade man på ovanligt många kändisar, så de va kul!

idag sov jag myycket länge! vaknade av att telefonen började gå på högvarv och mamma började köra med dammsugaren utanför dörren. så de va bara att ta sig upp ;) egentligen va de tänkt att jag skulle åka till amanda idag och jobba med UF:et, men hon blev sjuk så de blev ändrade planer. vid middag åkte jag och mamma till bromölla för att hälsa på mormor, inte mycket till förbättring dock..

nu ikväll har som sagt erica och emma varit här, men de gick hem för en stund sen. alla är sjukt trötta efter gårdagens bravader ;) imorgon blir de plugg som bara den på förmiddan, och vid två tar jag bussen in till stan för att jobba mellan 3 och 7. julskyltning imorgon ju ;) mysigt! men jag förväntar mig en jäkla massa jobb! :D

puss ♥

Nov. 25, 2009


sov hos linnea och jotta inatt eftersom linnéa drog med mig på aerobic igårkväll. och de gjorde hon jäkligt rätt i, för fy sören va kul de va! :D sååe atteee, linnéa du kommer nog få dras med mig fler gånger där ;) lite tråkigt bara att jag inte fattade vad instruktören sa, men de va kul ändå ;)

vi åkte till stan vid tolvtiden, sen blev de lite fönstershopping på de. åkte hem och pluggade till ljuvlig julmusik. klockan 6 bar de av till stan igen för körlektion! :) sen blev de pizza med mam & pap. nu har jag precis kollat på bönnerna och oskyldigt dömd, snart blire sängen. jobb imorgon och på fredag, sen är helgen redan fullspeckad och de ser jag fram emot :D dock ska jag jobba på söndag, men de är julskyltning så de blir nog mycket folk och mycket julmys!

nu har jag skrivit om detta inlägget fyra gånger, så nu säger jag tack & hej! ♥

religionsprov - check!


sitter och snackar med ollebolle, och drar upp gamla minnen. tänk vad tiden går fort! de va inte längesen man va skitnervös första dagen i ettan. haha ;)

erica har precis lämnat mig, och nu ska jag snart sova. dock är jag inte allt för trött, konstigt nog. jag kunde inte sova något inatt heller, så i morse när klockan ringde var jag dödens! men jag fick dra mig upp i alla fall, körlektionen väntade. den gick mindre bra idag, men de kan inte hjälpas! sen träffade jag linnéa och de blev religionsprov, som gick ganska hyfsat :)

dessutom fick linnéa en liten tise igår som jag va tvungen att titta på. så jag följde med henne till hörby och de va en liiten tötis! :D hon gjorde även storkok och bjöd på marielagade köttbullarochmakaroner. tackar för de!

nu känner jag att jag bara mumlar och fumlar så de är väl dags för sängen snart! jag har inget mer vettigt att berätta idag ändå :) dock tror jag att helgen är planerad. om de inte bara va fyllesnack i fredes från sjöbergs sida?! :D

vill också tillägga att jag är sjukt lycklig för tillfället!
natti natti ♥

different


tog en lång sovmorgon idag, gick inte upp förrän klockan hade slagit tolv. men de va behövligt och väldigt skönt! :) sen körde vi till bromölla och en snabbis inom eko, köpte ramar till montern och lite så.. va hos mormor sen resten av dan och nu ikväll har jag övningskört med pappa. va illa tvungen att öva på panikbromsningen, eftersom de va min läxa till imorgon :P men de gick bra, och imorgon är de dags för körlektion igen! veckan som kommer är fullspeckad, och helgen är redan planerad! ♥

that boy really knows how to sweep me of my feet


gårdagen blev mycket lyckad! blev en impulsiv utgång med erica och sjöberg. jobbade först till klockan 6, och vi hade fruktansvärt mycket att göra så dagen gick vääldigt snabbt.

imorse åkte jag och mamma till sölvesborg, inhandlade årets nyårsblåsa! kärade ner mig i den, så va tvungen att ha den :)) sen åkte vi till mormor, som äntligen fick komma hem från sjukhuset igår! och hon mådde bättre än väntat.

egentligen skulle jag behöva plugga ikväll, men får skjuta upp de tills imorgon. istället blir de myskväll med mat & film med mummy :)) senare ikväll ska vi hämta pappa som kommer hem från tyskland idag.

ha en fin kväll ♥

love mummy


har precis kommit hem från en hejdundrade biltur! mormor ska ju komma hem på fredag, så jag, mamma & pappa fick köra till bromölla nu ikväll och sätta på värmen och lite så.. men gud vilket väder de är, och värre ska de tydligen bli!

mysig dag i övrigt, bortsett från vädret. halv tio körde jag med körskolan, vilket gick mycket bra! dock skulle vi göra ett bromstest som gick mindre bra. saken är ju den att jag inte vågar, jag vet att bilen inte kan volta men ändå blir jag helt skakis! (haha, jag vet att jag är töntig) men nu ska vi boka tid till halkan och sen är de bara någon enstaka lektion kvar, sen är jag så gott som klar :))

efter lektionen mötte jag linnéa & emma i stan och vi gick till rättegången, spännande! haha. dock tyckte jag de hela va lite rörigt, men jag har i alla fall kommit fram till att jag ALDRIG ska vittna om något! och stackars stoffe som va så nervös ;)

sen träffade jag mamma och vi gick & åt på garvaregården. nu ska jag snart kolla på bönnerna och oskyldigt dömd, sen blir de sängen. imorgon blir de jobb. och tur som jag alltid har så har jag fått en praoelev på köpet!

ajöken!


false


provet igår gick hyfsat, anar ett g i alla fall! annars va dagen väldigt lång och hungrig. vid fyra hämtade pappa upp mig i stan och eftersom han fyllde år bjöd han på kinamat ;) sen åkte vi hem och vid 7 tog jag bussen till hörby. linnea mötte mig på torget och vi gick hem till henne & kollade på mysteriet på greveholm. sören va bra den är! :) haha

egentligen va de ju tänkt att jag skulle sova hos linnea för att vi skulle till universitetet i lund idag, så att det skulle bli lite närmre för min del. men det blev ändrade planer för hennes del, så tidigt i morse begav hon sig till ullared! och jag fick sova vidare ensam i lägenheten :P tro de eller ej, men jag hittade rätt buss och tog mig till lund i alla fall! där mötte amanda, sjöberg och svensson upp mig, men något universitet blev de icke! vi hittade aldrig ens dit, så istället blev de espressohouse i några timmar! men de va möjs :))

imorgon blir de körlektion, rättegång och lite victor på de! puss & hejs ♥

studaaaa!


som sagt, panikplugg idag! vaknade tidigt, följde med mamma till bromölla, sen har jag pluggat resten av dagen. känns ändå inte som att något har fastnat i huvet :( haha. vi får väl se hur de går med provet imorgon.

nu har jag, frida & mamma precis kollat på "what happens in vegas", mycket bra! :) imorgon har vi sovmorgon till halv elva, sen tre lektioner på de.. inte så farligt! veckan fortsätter i samma lugna tempo. på tisdag blir de universitetet i lund, onsdag körlektion & rättegång och på torsdag & fredag blire jobb! :))

nu ska jag läsa igenom naturalismen en gång till, sen blir de sängen! natti natti ♥

EN CIDER, TACK!


jobbade hela dan igår, mycket att göra! jeppe hämtade mig efter stängning, sen kom erica och emma hit & vi hade en mysig miniförfest ;) haha. sen blev de utgång till grand! jag har börjat fundera på om jag pratar sjukt otydligt eller vad de är, men alla gånger jag har varit på grand har jag fått något helt annat än de jag har beställt. sist fick jag en whiskey istället för en cider (?!) och igår fick jag en orgasm, när jag bad om en cider! haha, jag fattar inte. ska nog börja ha med mig en skylt när jag går ut; EN CIDER TACK! haha aja, mycket lyckad kväll i alla fall :))

idag va de upp tidigt som gällde, mamma fyller ju år. konstigt nog mår jag riktigt bra idag! skulle behöva plugga resten av helgen, men frågan är ju om man orkar? blir väl panikplugg imorgonkväll istället. som vanligt skjuter jag upp allt till dagen innan, icke bra! men naturalismen intresserad inte mig överdrivet mycket måste jag erkänna :(

ikväll blir de mat och möjs med familjen, sen drar jag mig hem till erica :) ha en bra dag! puss ♥

julmarknaaaaad


till och börja med får jag gratulera svensson till körkortet! :)) men kan ju hoppas att de är min tur snart. har i alla fall kört på körskolan idag, och de gick faktiskt bra!

hade bara en lektion i skolan idag, slutade redan halv tolv! blev en tur till bromölla med mamma sen, banken och lunch på böckmans. och körlektion på de!

fick besked från handelsföreningen också om att vi fick plats på julmarknaden den 5-6 december på lilla torg! och de ska bli riktigt kul! nu gäller de bara att tillverka lite fler smycken och få montern lite snyggare, sen är de bara att köra ;)

nu ska jag snart kolla på bönnerna, sen lägga mig i solariumet ett tag. puss hej ♥

ge mig student, tack!


från och med idag har jag och linnea en deal. vi ska bli såå duktiga i skolan! och vi ska va på alla lektioner och inte komma för sent ;) önska oss lycka till! de började ju inte så bra idag, men tanke på att både hon och jag försov oss, och dansen blev de inte mycket av.

efter skolan gick jag, sjöberg & linnea till trendie för att börja planera resa. dock är de ju ett tag till vi åker, men lika bra att va ute i god tid! ;) antingen blir de tunisien eller turkiet, men de lutar mer åt turkey och alanya. inte mig emot, men tanke på vilken underbar resa vi gjorde i somras! :))

nu ikväll har jag varit duktig och lagat mat, tacopaj minsann. mindre duktig med plugget dock! nu sitter vi och myser i soffan, sen ska jag sola en stund & sen är de nog dags för sängen.

hejs, ♥

save me


nu sitter jag och pluggar till de muntliga religionsprovet som vi ska ha imorgon. de går vääldigt segt måste jag erkänna! men jag är illa tvungen.. dagen har varit grå. dock hoppade vi sista lektionen och gick till grafitti & åt istället. sen hämtade pappa mig och vi körde & hämtade mamma på stationen.

ikväll har erica varit här, men hon gick hem för en stund sen. så nu fortsatte jag med pluggandet. mamma har också precis pratat med mormor i telefon, operationen är över och allt har gått bra! :)) de har fått bort hela tumören. dock hittade de tre andra förändringar på levern som eventuellt kan va cancer. men de gäller att hoppas på de bästa nu och se de från den ljusa sidan!

imorgon blir de skola från 8 till 4, och lite dans på de! ser fram emot helgen som också verkar va planerad?! :)


no sleep


nu har jag duschat och krupit ner i sängen, men icke att man kan sova. jag kommer vara dödstrött imorgon när klockan ringer vid 6 :( ligger i alla fall och lyssnar på melissa horn och gör otroligt dryga tester på datorn. så här kommer ett, enjoy! ;)

1. Vilken BH har du på dig just nu? –  ingen
2. Vilka trosor har du på dig just nu? – pyjamasshorts!  ska som sagt sova :O)
3. Är du nöjd med dina bröst? – ibland

4. Är du nöjd med din rumpa? – oftast ja
5. Uppsatt eller utsläppt hår? -  utsläppt är finast, dock kör jag alltid på uppsatt nu för tiden :P
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? - haha, no comments
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? - först helheten. men sen hållningen och ögonen!
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? - haha, jag vet fan inte. inget fel på dom i alla fall :)
9. Vart vill du helst bli kysst? – munnen eller halsen
10. Och om inte där? – hmm.. magen?
11. Har du några snygga killkompisar? – jadå!
12. Har du kysst ngn av samma kön? - ja
13. Vad är ett plus på motsatta könet? – allt som inte finns hos tjejer.
14. Vad är ett minus? - att de ibland kan va väldigt svåra att tolka :P  (eftersom de aldrig säger vad de menar, utan försöker krångla till de så.. )
15. Är du en hejjare på att kyssas? – don´t ask me!
16. När strulade/hånglade du senast ? – pass!


nu ska jag sätta på en riktigt usel film  som jag förhoppningsvis somnar till :) puss & godnatt ♥


melissa horn ♥


helgen har varit fruktansvärt lugn! tanken var ju mest att jag skulle plugga, men de har de inte blivit mycket av. ovanligt? nej! dock blev de lite körkortsplugg nu ikväll.
idag har jag och mamsen varit ute och gått i flera timmar. "rensa tankarna" som mamma kallar de.. vi har också fönstershoppat i åhus city. mycket möjs!

imorgon är det dags för operationen, ska hålla alla mina tummar för att det ska gå bra. men tydligen är de besöksförbud från och med i fredes och ett tag framöver, så tyvärr har vi inte hälsat på henne på ett bra tag nu. vi får inte heller besöka henne efter operationen. men de ska nog gå bra..

nu ska jag gå och sola en timme. sen är de ensam mamma söker, som jag har längtat efter hela veckan!

ajöken!

hard work work


jobb stod på schemat idag också! men dagen gick väldigt fort och de va mycket att göra, så de va skönt :)) sålde även fler armband idag, de går framåt.
efter jobbet kom hela familjen o hämtade mig. och sen har jag kollat på film resten av eftermiddan, sex and the city & patrik 1.5. snart kommer erica hit, får väl se vad vi hittar på!

ha en fin kväll ♥

great!


jobbat hela dan, och försäljningen gick över förväntan! :)) riktigt bra med andra ord! stängde inte förrän närmre halv sju, riktigt mycket kunder. dock går tiden jäkligt snabbt & det är ju alltid bra.

nu har jag kommit hem och har precis ätit. ska jobba imorgon också, så ingen utgång ikväll. dock har de väl aldrig hindrat mig förr, men känns rätt bra att veta att man vaknar upp nykter imorgon ;) så ikväll ska jag ha myskväll med mam & pap!

jeppe har också kommit hem idag, men som alltid drar han lika snabbt igen! :P nu ska vi kolla på idol, och senare en film :) ha en bra kväll, ♥

shining pearls


sitter och kollar på inlåst nu, precis tittat på mammas pojkar med. de är ju såå bra :)) haha. igår tog vi i alla fall svinissprutan, gick finfint! fattar inte att alla blir så sjuka av den, jag känner nada. dock lite ont i armen men inget annat :))

sovit hos amanda inatt, vi har hållt igång både idag och igår med företaget. imorgon ska vi sätta igång med försäljningen också, hoppas det går hem! tog tåget hem vid 5 idag och där satt mamma också. så vi åkte tillsammans till stan och vidare till sjukhuset. ser väl lite ljusare ut nu, och operation är bokad på måndag. ska hålla alla mina tummar för att det ska gå bra! men de gör de nog...

nu ska jag ta en dusch, sen blir de sängen. gonatt! ♥


:*


stämningen här hemma är lika med noll! inga roliga besked mamma kom hem med idag, och samtal hit o samtal dit... förhoppningsvis hinner jag hälsa på mormor imorgon. men vi får väl se hur allt slutar. vill bara att allt ska bli bra igen, bli som vanligt ♥

melissa horn - hanna


det fanns en kärlek men den har brunnit ut
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för länge sen för att ens komma ihåg
och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

jag gav upp för länge sen

du är kvar med samma folk, kvar med samma man
lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

studaaaaaa


hemma från skolan nu! blir att ta tag i pluggandet, svenskauppgift till imorgon. SKA hinna med lite körkortsplugg också :) senare ska jag laga lite mat & ta en promenad med erica. vid tio kommer mamma hem och då blire möjs!

morgondagen är fullplanerad! först blir de skola till halv 12, halv 1 ska vi vaccinera oss mot svinis & senare åker jag hem till amanda och gör UF. sen nannar jag hos henne :))

ne, nu måste jag studa! hejs ♥


naaaeee, sååå aatttteee...


blev ingen solning igår, va ute och gick med erica i nästan två timmar. sen gick vi & handlade och vidare hem till mig :) mysig kväll!
nu sitter jag i skolan, näthandel. dock är lektionen snart slut, och då blir de lunch. blev ingen frukost imorse så känner att magen börjar kurra lite ;) efter de blir de hälsa & kort, och streetdance :)

puss ♥

babyyyyy


nu ska jag ta en promenad med erica i regnet :)) möjs! dagen har gått snabbt. först skolan, sedan körskolan..både teori och körning! gick faktiskt bra idag också.. dessutom har jag pluggat lite körkort till när jag kom hem, så nu är jag inne på fas c ;) känns riktigt bra!

ne, nu hinner jag inte skriva mer, ska möta erica om fem minuter i svängen. när jag kommer hem från promenaden ska jag sola en timme eller två ;) & ringa amanda!

tjingeling ♥

äkta söndag


sista dagen på lovet idag! känns lite trist, men bara 7 veckor kvar denna terminen och sen är vi inne på värterminen. och de ser nog alla fram emot :)) jag har varit effektiv idag som bara den. dock har jag inte pluggat än, men tänkte ta tag i det nu. iofs har jag glömt en del böcker i skolan (som vanligt), så provet får gå som de går imorgon. och religionsprovet som jag också skulle ha imorgon får vänta tills tisdag!

men körkortsplugg får de bli i alla fall :)) känns som att de är det enda jag plugga nu för tiden, men jag är sjukt pepp på körkort just nu, så de är väl därför.. men när de är taget får jag väl sätta igång med skolan igen!

hej så länge ♥

RSS 2.0