happy new year!


jag och emma letade som sagt resor igår. vi hittade en hel del också, dock ganska sent i januari, men de fick de bli ! tyvärr kan det bara bli en vecka då eftersom jag måste vara hemma till den 20:e, då vi beger oss till stockholm :) så den nionde januari åker vi till puerto rico!

sitter på jobbet nu, har knappt två timmar kvar innan stängning, skönt! och jag börjar bli förkyld igen :( halsfluss iegn maybe.. men nog om de! :) jag tar bussen hem vid halv sju, sen hämtar emma upp mig och eventuellt blir det 2012 på bio :)

imorgon är det nyråsafton! detta är nog första gången på flera år som jag inte har planerat flera månader i förväg :P men nyåret ska i alla fall firas och detta året blir det i sölvesborg! (av alla ställen) haha. jag jobbar till klockan tre imorgon, sen blir det snabba ryck hem för att göra vid sig, äta och allt annat. vid fem hämtar vi upp sjöberg, sen bär de av!

så gott nytt år allesammans! ♥

bööl


hemkommen från malmö nu. hittade lite smått och gott! bland annat min jacka, som jag har kollat på så länge.. hade dock världens otur. när jag och mamma hade ätit, ville jag såklart ta på mig jackan direkt :D och de gjorde jag också.. tror inte att jag hann ha på mig den i mer än två minuter innan jag blir nersketen av en jäkla fågel! och inte bara va de jackan, utan KINDEN och min halsduk också :( lite att jag skämdes!

imorgon blir det jobb igen, 9.30 - 18.00. emma kommer in vid fyra och då ska vi gå och se om vi hittar någon sista minuten-resa! har siktat in oss lite på gran canaria i början på januari, men vi får se vad de blir. om de blir något...

nu ska jag träffa erica. ajöken! ♥

have a heart


fredagskvällen tillbringade som sagt på m&m. inte alls så lyckat som vi hade hoppats på. världens kaos! blev hämtade av emmas mormor vid halvfyra tiden, och de va underbart att krypa ner i sängen sen. jag mådde riktigt bra i lördags när jag vaknade, vilket va skönt. så jag åkte till jobbet vid nio, och åkte hem vid fem.

igår skulle jag och emma på bio, tänkte att vi skulle se "luftslottet som sprängdes", men icke! de va bara två platser kvar, och de va inte bredvid varandra.. så vi skippade de! idag tänkte vi att vi skulle boka lite tidigare, och ja visst gjorde vi de, men icke att det fanns platser idag heller! så nu drar jag mig hem till emma istället, för filmtittande :)) bion får vi ta en annan dag!

imorgon är min första lediga dag detta lovet, och den ska jag tillbringa i malmö med mamma :D håller tummarna för att jag ska hitta min efterlängtade jacka! men några fynd blir det nog :D


juldagen


julafton igår va mysig! fick bland annat lite pengar, presentkort, kläder och lite annat fint :) tomtade hos emma också, vilket gick mycket bra. lite nervös var jag dock ;) haha.

nu ska vi allihopa kolla på film, förortsungar! sen ska jag börja göra vid mig. emma kommer också hit och då blir de julbord. sen kommer erica också, och vi drar oss vidare på förfest! martin & martin senare :)) hoppas på en finfin kväll! :D


lille julafton


nu är alla julklappar inhandlade! känns bra. dock hade jag väldiga problem att hitta på något bra till både mamma och pappa, men de löste sig till slut. får hoppas att de blir glada i alla fall :) jag va som sagt hos frisören igår också, blev riktigt nöjd. skönt att alla missfärgade fläckar är borta!

eftersom olyckan på rese hände precis när jag skulle ta bussen till åhus, kom jag försent till frissan. fick besked om att bussarna skulle gå som vanligt, fast från östra boulevarden, men där kom ingen buss. till slut ringde jag pappa som fick köra mig i 190 till åhus! jag kom dock några minuter försent, men de blev bra ändå :))

idag har jag jobbat hela dan, stressigaste dan på hela året! men jag ska inte klaga, tycker bara det är kul att ha mycket och göra. dessutom trivs jag bara bättre & bättre! och i lördes fick jag frågan om att följa med till stockholm igen i januari, & de tackar man ju inte nej till ;) så vecka 3 kommer jag befinna mig i huvudstaden!

imorgon är det julafton och jag har fullt upp! är i och för sig ledig imorgon och på juldagen, sen är de på de igen. först ska jag träffa emma imorgonbitti, ska få en liten tomtedräkt som jag ska ha på mig när jag ska tomta för dem senare på kvällen, (jag är nervös) haha. sen vid tolv ska jag köra till bromölla och hämta mormor, hon skrivs ju ut imorgon. jag längtar! :D sen är de hem och kolla på kalle anka, äta, och allt annat som hör julen till :P ska träffa erica också lite snabbt för att byta julklappar.

nu är erica här, och vi kollar på "entering and breaking", sjukligt bra! sen ska jag nanna och slå in mina klappar.

puss & god julis! ♥

halkan - check!


firmafesten i lördes va mer än lyckad! sjukt trevligt. efter jobbet följde jag med sara hem och vi fixade oss någon timme innan thomas och mange kom & hämtade oss. sen blev de förfest och vidare till barbko, mycket gott! fick skjuts hem av thomas sen, plus en runda inom vinslöv (!). de va nog bäst så, både med tanke på vädret och med tanke på att vi alla drack lite för mycket.

i söndes blev de i alla fall jobb och de va inte allt för kul. trodde mitt huvud skulle ramla av :( men jag och sara tog oss igenom dan, och vid 5 åkte jag hem. halkan är också avklarad nu! fattar inte att jag ens oroade mig över de, de va ju bara kul. skulle gärna gjort de igen ;) jag känner mig lite närmre körkortet nu! :D

nu är erica här, vi har precis satt på en beckfilm, så får väl fortsätta tittandet nu. imorgon skulle jag egentligen varit ledig, men de ringde idag också sa att jag behövdes. så imorgon ska jag jobba mellan halv tio till ett, sedan till frisören för klipp & färg. när jag är klar där hämtar jeppe mig, sen ska vi köra in till stan och köpa de sista julklapparna :)) känns som att vi är liite sent ute, men bättre sent än aldrig ;)


holiday ♥


de blev lund för min och linnéas del igår, lite shopping på nova. hittade en tröja till mormor & en kofta och ett linne till mig själv :) vi skulle tränat vid 7 men blev sena, så de blev gymmet istället. kanske inte de bästa för min del, men jag kände mig mycket bättre, så trodde inte att det skulle vara några problem :( men nu är jag ordentligt förkyld igen, och har fått världens hosta.

hemfärden från lund igår va ju inte heller nådig, tog nästan en och en halvtimme. och i morse när vi skulle in till stan va bussen 40 minuter sen, jag frös inte lite. otur som jag har, har mina stövlar gått sönder så jag lämnade in dem igår. nu får jag halka runt i mina andra stövlar, med klack :( och de ser inte bra ut kan jag lova! vet inte riktigt hur jag ska klara mig imorgon utan linnéa. hon har ju fått bära runt på mig i två dagar nu :D haha.

skulle egentligen jobbat idag också ju, men min förkylning tar kol på mig. jag åkte hem istället, och sedan dess har jag legat i soffan med tusen lager kläder & två filtar! dock hade jag, mamma och pappa en liten minikräftskiva här hemma nyss, så de gjorde saken liite bättre :)

imorgon ska jag jobba 9.30-17.00, sen är de firmafest på de! klockan 6 ska vi ha lite förfest på jobbet, så jag hinner inte hem emellan, får göra vid mig på jobbet. men de ska nog bli bra! klockan 8 har vi bokat bord på bar-b-ko, sen blir de utgång. för min del blir de nog sängen istället, vi får se! :)

snow is in the air ;)


nu har jag krupit ner i soffan med massa myskläder och filt! min förkylning har verkligen brutit ut. de va ju tänkt att jag och linnea skulle träna imorgon, men vi får se hur de blir med det. om jag mår bättre imorgon blir de i alla fall träning :D

i morse väcktes jag av att linnéa skickade sms "sjukt va skönt de hade varit att sova vidare nu!" och de nappade jag direkt på, men linnea hade redan hunnit ångra sig när jag skickade tillbaka, så jag fick dra mig upp jag också. vi skulle ju bara ha en lektion... trodde vi. väl i skolan va de bara vi och isabell där, och tydligen va lektionen inställd! jag tog bussen till bromölla istället för att träffa mamma. där blev de mat på böckmans, handling på maxi, städning och besök hos mormor :D hos mormor va kyrkokören för att sjunga och bjuda på tårta. jag och mormor sjöng med som aldrig förr ;) mycket vackert! hon blir bara bättre och bättre :D

vi körde hem vid 6, och då snöade de inte lite! i bromölla va de näst intill snöstorm, och jag körde nog inte över 70 km/h någonstans, sjukt räligt väglag! alla tyckte nog jag va dum i huvet som va ute och övningskörde i de vädret :P men halkan är ju som sagt på måndag, måste ju förbereda mig lite! ;) haha, jag är skitnervös.

imorgon är jag ledig så jag ska ta en lång sovmorgon, sen får vi se vad som händer. åker antagligen till hörby framåt eftermiddan :) nu ska jag kolla på bönnerna, oskyldigt dömd & paradise hotel.


I´ve got a cold :(


har precis beställt tid för klipp och färg, så på tisdag blir de av! behövs verkligen nu, min utväxt är inte att leka med ;) hade religionsprovet som sagt i morse och de gick riktigt bra. dock va de bara jag och david som dök upp så vi tog de muntligt istället, och de gick prima! :)) lunchade på bk sen med linnéa, svensson, sjöberg, amanda, erica & valle. lite julavslutning på hälsan och sen lite dans på de!

nu har jag precis kommit hem och detta är nog första dagen på säkert två månader som jag inte behöver plugga direkt när jag kommer hem, känns vääldigt skönt! nu ska jag komma på vad jag ska laga till kvällsmat, eftersom mamma jobbar kväll är det min uppgift idag. får se vad de blir för något!

sitter och myser med kisen & lyssnar på julmusik nu. myysigt! :D haha. skulle egentligen träffat emma nu med, men hon hade blivit sjuk, så de blev inget där. känns som att jag håller på att få tidernas förkylning också, btw :( vill inte!

ha en bra kväll, pussis ♥

14/12-09


fredagskvällen blev mer är lyckad! galet kul :D de blev grand då med, inte så mycket folk faktiskt. hade inte föräntat mig de heller eftersom de är dan innan lussevakan.. i alla fall så mådde man som man förtjänade på lördan. jag kände att jag levde om man säger så. fick dra mig till jobbet vid 10, men tiden gick ganska snabbt och jag fick åka hem vid fem igen.

träffade emma sen, och som alltid är jag lättövertalad, haha. har kommit på att det är min sämsta egenskap, btw! i alla fall fick hon med mig ut i lördes igen. (jag som lovat mig själv att aldrig mer dricka alkohol efter gårdagen) men men, det blev förfest på söder, sedan vidare till hessle. trodde ju att vi skulle komma in på class, men kön va alldeles för lång.

i söndes vaknade jag upp nykter, men trött som aldrig förr. mamma väckte mig vid tolv, eftersom vi skulle åka och hälsa på mormor. där blev jag mycket piggare! :D mormor är nästan som vanligt nu, hon skrivs ut på julafton och ska va hos oss heela julhelgen. jag längtar! :))

helgen gick vääldigt snabbt och nu är vi inne på sista skolveckan innan lovet. denna veckan kommer bli jobbig! dock är den jobbigaste dagen över, men imorgon väntar ett religionsprov som inte är att leka med. efter skolan kommer emma hit & uppdaterar mig! :D

på onsdag har vi bara en lektion och på torsdag är vi lediga, då blir de träning med linnéa :)) sen ska jag jobba fredag, lördag och söndag. där emellan kommer dock firmfesten på lördagkväll, som brukar bli väldigt lyckad ;) sen har jag tre veckors efterlängtad ledighet framför mig. ska dock jobba nästan varje dag, men jag ska inte klaga ;) de är ändå lov!

nu ska jag krypa ner i soffan hos mamma och kolla på en wallander-film! ♥

oh baby, it´s a wild world.


som sagt bli de utgång ikväll istället. emma kommer hit om en liten stund, sen ska de börja drickas! jag är ju lovat att jag inte ska va så tråkigt nykter :D haha, undra hur detta slutar ;) emma kommer iaf snart, sen drar vi nog vidare till robin, vi får se.

tydligen börjar jag inte jobba förrän elva imorgon, och de känns skönt. kan tänka mig att jag inte kommer va på topp när jag vaknar imorgon! jag har jobbat undan lite med läxorna också, hann dock inte så mycket som jag ville eftersom jag tog en liiite för lång sovmorgon. men arbetet om facket är klart! :))

nu har jag inte tid att sitta här längre. in i diiiiiimmman! pussis ♥

I loved you first ♥


nu är jag tydligen ändå ledig imorgon, vilket känns skönt! jag MÅSTE råplugga. så imorgon tar jag en liten sovmorgon, sen ska jag plugga hela dan..

lussevakan är allt annat än planerad, tycker inte något verkar klart där inte. så för min och emmas del ser de ut som att det blir utgång imorgonkväll istället, och att vi skippar lussevakan. den är sjukt överskattad ändå! dock blev förra årets vaka sinnessjukt lyckad, så de blir svårt att leva upp till den. lika bra att skippa de helt då ;) haha, positiv jag låter! (Y)

jobbat idag i alla fall, mycket att göra! ikväll har erica varit här. imorgon åker ju hon till stockholm, så jag ska passa huset över helgen! :)) kollar på världens sämsta film just nu, blev sjukt deprimerad. funderar på att gå och lägga mig, men jag är inte de minsta trött, så de blir bara jobbigt! borde egentligen solat ikväll, men de får bli en annan dag.. ska se om jag hittar någon gammal bradig film som jag kan somna till.

puss & godnatt ♥


snälla, förändring tack!

tightass!


träningen igår satt fint! dock kunde inte linnéa slutföra passet av många anledningar ;) haha, stackare! lite trist att passet i fortsättningen ska va på torsdagar halv 8 :( blir ju lite tight för både mig och linnea. eftersom jag stänger varannan torsdag på jobbet, så hinner jag inte med fem i sex-bussen. alltså får de bli 7-bussen, och då kommer jag en himla massa timmar försent! haha :(

tog bussen vid nio från hörby imorse, fick småspringa som vanligt för att hinna med den. sen hade vi bara en lektion, och sen blev de körlektion på de! fick tid till halkan idag också :D träffade linda också idag, fick uppdatera varandra lite om livet ;) de va ett bra tag sen sist! sen kom erica och vi gick på stan för att leta julklappar, dock blev de inte allt för mycket med den saken. nu har jag precis pluggat klart och kollat på bönnerna! nu är de oskyldig dömd, sen ska jag sola en timme :)

helgen är planerad, och den kan nog bli great! dock måste jag plugga som aldrig förr..


nils fittgubbe nilsson


nu är det verkligen färdigpluggat för idag! har suttit med de jäkla lagstiftningsarbetet i flera timmar nu, känns som att jag bara vill dra täcket över huvudet och somna. precis vad jag ska göra nu med :D haha. hade en liten sovmorgon imorse, sen va de religionsprov som gällde. trots att jag kunde i princip allt, blev jag underkänd?! "du har inte lagt ner många minuter på detta" nehe okej, då vet jag de! jäkla bajsgubbe. man hinner ju knappt göra något annat att plugga nu för tiden. både denna och nästa vecka är fullspäckad med prov och inlämningar. värst är måndag nästa vecka, 3 prov och ett arbete! SKJUT MIG!

imorgon har vi bara två lektioner, sen ska jag & linnea åka till åhus och plugga lite innan vi tar bussen till hörby! träning imorgonkväll juuuuu :D jag längtar! dock är jag fruktansvärt nervös av någon anledning, haha. hemliiiis! maha ;)

undra om jag är övertrött? haha, svar ja! men nu har jag precis gjort vid mig och är klar för sängen. så natti nattiii ♥

deal with it!


då va denna helgen också över och den har verkligen gått snabbt! de blev som sagt jobb även i fredags, sen åkte jag hem & amanda kom också.. vi satte igång med smyckena, och fick ihop en hel del. dock va vi lite oroliga att de inte skulle räcka, men ack så fel vi hade ;) försäljningen gick åt skogen och de va sjukt glest med folk både idag och igår. jag vill knappt avslöja hur mycket (eller hur lite) vi sålde, men kan ju berätta att det va mindre än 5! aja, vi har varit där och marknadsfört oss i alla fall, sen får vi se hur de går.. men vi har sålt på bra på andra ställen, så de va ju ingen förlust precis :))

jag va hemma vid halv fem idag, och fryser fortfarande. igår va vi nära att ge upp på grund av kylan! kändes som att jag hade isbitar i skorna :P haha. så nu tänkte jag ta mig ett varmt bad, och sen kommer erica hit vid 7. dock måste jag plugga också ikväll, vi har fullt upp hela veckan. prov imorgon, och på tisdag, plus två arbeten som ska va klara tills på onsdag! men de är bara att jobba på, jag hade tänkt ta mig till hörby på tisdag också för att träna. så hoppas att linnéa är på denna veckan? :D sen blir de körlektion på onsdag och sista praktikdagen på torsdag. på fredag är jag ledig, och på lördag blir de fest som aldrig förr!




"hur kan man någonsin va beredd?"


nu har jag varit vääldig dålig på att uppdatera. men jag har inte haft tid, så nu blir de ändring på de! i tisdes kom amanda hit och vi skulle jobba med UF:et, julmarknaden närmar ju sig. vi körde till eko och inhandlade allt från polkagrisar till lakan, & jag tror att vårt stånd kommer bli riktigt fint om de blir som planerat :)) vi fick en hel del gjort hemma också, dock måste vi göra mer smycken, men de kommer!

igår åkte vi in till stan vid elvatiden och jag gick mot körskolan & manda till tåget. körlektionen gick hyfsat! sen träffade jag linnéa i stan och vi tog sedan bussen till hörby. dock hade vi planerat att träna, men de blev inte mycket av de :P istället gick vi en hyfsat lång runda och en sväng inom gymmet. vad som hände efter de tänker jag inte ens nämna här ;) to pathetic!

jag sov i alla fall hos dom sen, och vi hann med både film, bönnerna & tacos, mysig kväll! :)) imorse va vi tröttare än döden och fick springa till bussen efter en stressig morgon! men vi hann i tid, och har sen dess befunnit oss på jobbet. men dagen har gått snabbt (som alltid), och allt från smygfilmning till yra kineser har förekommit!

imorgon är de jobb igen som gäller, sen kommer amanda hit och vi ska förbereda inför helgen. på lördagmorgon kör vi härifrån redan vid nio, en sväng nerom stugan också för att klippa lite granris som vi ska pynta vårt stånd med :)) haha. sen blir de marknad mellan 12 och 5, jag tycker de ska bli skitkul! hoppas bara på bra försäljning också :D

nu sitter jag och lyssnar på shirley clamp´s "jag fick låna en ängel" , eftersom jag har haft den på hjärnan sen igår. linneas fel ;) haha, ne men den är sjukt fin! håller på med personlig försäljningsläxan som har deadline imorgon, men de går nog ganska snabbt! sen ska jag ta en dusch och sola om jag hinner. puss & godnatt ♥

RSS 2.0